Chazelles

Inbouwhaarden

Wij zijn verheugd aan u 2 reeksen van inbouwhaarden te presenteren.
Inbouwhaarden op Pellets en inbouwhaarden op Hout.
Een selectie aan efficiënte en eco-vriendelijke toestellen. Onze 2 reeksen bieden een brede waaier aan formaten die past binnen uw behoeften.
U kunt kiezen uit de essentiële (solo), Design en Hoge prestatie lijn.
Plaatstalen of gietijzeren inbouwhaarden op hout of pellets, met een laterale of een liftdeur, met een enkelvoudig venster, dubbel venster of 3 dubbel venster, met een na verbrandingskamer, verwijderbare handgreep, of een temperatuursensor…
Onze Hoge prestatie inbouwhaarden bekomen de laatste uitstoot van fijn stofdeeltjes, hebben een hoger rendement en hebben een zeer goed modulatiebereik en zijn geschikt om te plaatsen in woningen met balans ventilatie.
Als eerste Franse fabrikant zijn we trots op ons volledig assortiment aan pellet inbouwhaarden die we kunnen aanbieden. In ons gamma vindt u inbouwhaarden die zeer compact zijn tot inbouwhaarden met een venster van 1 meter. Tevens ook inbouwhaarden met meerdere vensters (tot 3 vensters), grote geïntegreerde pellets opslag, afstandsbedieningen via infrarood – of radio ontvanger.
We hebben een zeer groot uitgebreid assortiment aan inbouwhaarden, elk van hem heeft zijn eigen specifieke kenmerken, dit is dan ook waarom u zeker bij ons een perfect toestel vindt voor in uw woonkamer.